fbpx

Международният екип на Qbis

От един офис във Вилнюс до европейска организация

Qbis е основана през 2007 година от Йохан ван Зютпхен. По това време Литва е член на ЕС отскоро. Границите вече бяха отворени. Страната беше любопитна. Гражданинът на света и предприемач Йохан, учил в Литва и останал в страната, иска да помогне на новите си сънародници да опознаят Нидерландия като отидат да работят там.

Qbis Recruitment

Ние сме агенция за подбор на персонал помагаща на търсещите работа от Литва, Латвия, Румъния, Полша, Словакия, Унгария, Испания и Португалия да открият заетост в Холандия, Белгия и Германия в сектори като:

Какво ни прави по-различни от другите агенции за подбор на персонал?

За разлика от много други агенции за набиране на персонал, ние не таксуваме търсещите работа за използването на услугите им. Нашата цел е да създадем реалистична представа за работата и условията за живеене в Нидерландия и Германия на търсещите работа. Именно затова молим всеки нает работник да сподели опита си като попълни формуляр за обратна връзка на уебсайта ни. Коментарите на 97% от намерилите работа са положителни по отношение на предоставените от нас услуги.

95%
работници харесват услугите, които осигуряваме и препоръчват Qbis на приятел

UAB Qbis įdarbinimo paslaugos

Qbis като липсващата връзка

Същевременно чуждестранните агенции за подбор на персонал постоянно търсеха нови работници, най-вече за нискоквалифицирани дейности. Тъй като те нямаха контакти в Литва, ние се превърнахме във връзката между агенциите и търсещите работа.

Regimantas Simonelis
Regimantas Simonelis
Many thanks to the Qbis agency, for the second year in a row I am going through the Qbis agency and I am very satisfied with their services.

Заявете още информация за работа в чужбина

Получете персонализирана информация от Qbis.